Menu Zavřít
Více Zavřít
Zápas

Červení Američané podle očekávání porazili Brity 7:1

29. 6. 2018 | David Sokol
Páteční duel mezi červeným týmem USA a Velkou Británií byl kláním mezi týmy s úplně rozdílnými očekáváními. Zatímco Američané zatím v turnaji září a jsou horkými favority na zlato, Britové přijeli s možností jedině překvapit. Zápas však nezačal podle očekávání, Spojené státy se nemohly prodrat skrz obrannou zeď Británie. Nakonec však Amerika dokázala v polovině prvního dějství skórovat a od té doby už to byla jen jejich show. Britové sice houževnatě bojovali, nakonec si však červený tým USA došel pro vítězství 7:1.
 

Ohlasy

Trenér Velké Británie: Byl to skvělý výkon od našich kluků, vložili jsme hodně úsilí ke skórování prvního gólu, což bylo fantastické, první gól na turnaji. Byl to skvělý výkon profi velice velice silnému americkému týmu, takže jsme opravdu hrdí, že jsme dokázali trochu korigovat skóre.

Trenér USA Red: Myslím si, že Velká Británie odehrála velice dobrý zápas, hráli s velkým odhodláním. Bez ohledu na to, jaké bylo skóre, pořád hráli naplno. Chtěl bych opravdu ocenit Velkou Británii, dnes hráli skvěle. Naopak si myslím, že my jsme vůbec neodehráli dobrý zápas.